„თეატრში“ გასტრონომიაც წარმოდგენაა. ალექს ნათაძის თითოეული კერძი უბრალოდ მომზადებული საკვები არაა, ის შოუს კონცეფციას ეხმიანება და მისი ნაწილი ხდება. ამიტომაც, როცა პერფორმანსი იგეგმება, ბრენდ-შეფი და მზარეულთა დიდი გუნდიც იქვეა. ასე იქცევა თითოეული აპეტაიზერი, მთავარი კერძი და დესერტი „თეატრის“ თითოეული ღონისძიების ხასიათის, სტილისა და ჟანრის ნაწილად. თამამად შეიძლება იღქვას, რომ კონცეპტუალური გასტრო-თეატრალური პრემიერა წარმატებით შედგა.
"თეატრის" სამხატვრო ხელმძღვანელი
ზაალ ჩიქობავას ბიოგრაფიაში არაერთ საინტერესო შტრიხს იპოვით, რამაც ის ამ განსხვავებული ესთეტიკისა და შინაარსის თეატრთან მიიყვანა. როგორც ის აღნიშნავს - „თეატრი“ საშუალებას გაძლევს, მთელი ფანტაზია ამოაფრქვიო და ის ნებისმიერი სტილისა და ჟანრის ღონისძიებას მოარგო. ის ამ სივრცეს ახალი იდეების, ექსპერიმენტებისა და გამოცდილების გაზიარების ჰაბს ადარებს, რომელიც ყველასია და თითოეულ სტუმარს შეუძლია, თავისი წილი თეატრი იპოვოს და შეიყვაროს.
"წისქვილი ჯგუფის" გენერალური დირექტორი
"თეატრი“ ძალიან საინტერესო პროექტია მთელი გუნდისთვის. წლების მანძილზე დაგროვილმა გამოცდილებამ, მოგვცა გამბედაობა და შესაძლებლობა შეგვქმნა გამორჩეული და განსხვავებული კონცეფციის სივრცე. „თეატრის“ გასტრონომიის მიმართულება „წისქვილი ჯგუფი“ -ის მრავალწლიან და უცვლელ ხარისხს ეფუძნება. ვფიქრობთ, რომ „თეატრის“ ისტორიის დაწერა უკვე დაიწყო და ისიც იტყვის თავის სათქმელს, როგორც კულტურული, ისე გასტრონომიული მიმართულებით.